Suomen perheterapiayhdistys

Suomen Perheterapiayhdistys on perustettu vuonna 1984. Yhdistyksen tarkoitus on kehittää perheterapiaa ja perheterapeuttista työskentelyä sekä tuoda esiin perheterapeuttisen työskentelyn vaikuttavuutta ja vahvistaa sen asemaa ja käyttöä yhteiskunnassa sekä lisätä perheterapeuttien välistä yhteistyötä.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää ja tukee koulutus-, tutkimus-,  tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä antaa asiantuntijalausuntoja omaan alaansa liittyvistä asioista.

Suomen perheterapiayhdistys julkaisee Perhe- ja pariterapia -lehteä ja löydät sen osoitteesta www.perheterapialehti.fi. Uusin numero on ilmestynyt viikolla 41/2021 ja sen teemana on lapset perheterapiassa. Suomen perheterapiayhdistyksen jäsenetuna saat lehden lukuoikeuden ilmaiseksi! Jos sinulta puuttuu vielä tunnukset, ole yhteydessä sihteeri@perheterapiayhdistys.fi niin saat ohjeet, miten luot ne ja pääset lukemaan muun muassa mentalisaatiopohjaisesta lapsikeskeisestä perheinterventiosta!

Johtokunta 2021

Puheenjohtaja Juha Metelinen (Kuopio)
Mielenterveyshoitaja, perhe- ja pariterapian kouluttajapsykoterapeutti
juha.metelinen@gmail.com

Varapuheenjohtaja Ilkka Määttä (Helsinki/Järvenpää)
Nuorisotyönohjaaja, perhe- ja pariterapeutti
ilkka.maatta@outlook.com

Tiedottaja Terhi Kotilainen (Tampere)
YTM, perhe- ja pariterapian kouluttajapsykoterapeutti
terhi@terapia-tyonohjaus.fi

Kristiina Jussila (Tornio)
Psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, perhe- ja pariterapian kouluttajapsykoterapeutti
kristiina.jussila@gmail.com

Alueyhdistys- ja yritysvastaava Tanja Pihlaja (Jyväskylä)
YTM, perhe- ja pariterapian kouluttajapsykoterapeutti
tanja@tuntumaa.fi

Kirsi Heikinheimo (Helsinki)
Sosionomi YAMK, perhe- ja pariterapeutti
kirsi.heikinheimo@supli.fi

Päivi Kangas
TM, PsT, perhe- ja paripsykoterapeutti, psykologian, filosofian ja uskonnon aineenopettaja
paivikristiina.kangas@gmail.com

Seppo Airaksinen (Oulu)
Lähihoitaja, perheterapeutti
seppoairaksinen@yahoo.co.uk

Johtokunnan ulkopuoliset toimihenkilöt

Järjestösihteeri Elina Palonen
sihteeri@perheterapiayhdistys.fi

Talousasioista vastaava Anita Birstolin
Terveystieteen maisteri, perhe- ja pariterapian kouluttajapsykoterapeutti
anita.birstolin@perheterapiayhdistys.fi

Kannanotot

Voit pyytää yhdistyksen johtokunnan kannanottoja johonkin sinua askarruttavaan asiaan. Pyynnön voi osoittaa yhdistyksen puheenjohtajalle, järjestösihteerille tai johtokunnan jäsenille.

Kannanottojen arkisto