Alueyhdistykset

Alueyhdistykset ovat Suomen Perheterapiayhdistyksen alayhdistyksiä. Yhdistykset ovat rekisteröityneitä ja vastaavat itsenäisesti taloudestaan ja toiminnastaan. Suomen Perheterapiayhdistys on myöntänyt vuodesta 2003 lähtien 500 euron suuruisen starttirahan uusille alueyhdistyksille toiminnan aloittamisen helpottamiseksi. Starttirahaa voi hakea yhdistyksen johtokunnalle osoitetulla anomuksella. Anomukset lähetetään yhdistyksen sihteerin osoitteeseen. Alueyhdistykseksi ei tarvitse hakea, vaan ílmoitus johtokunnalle halukkuudesta liittyä Suomen Perheterapiayhdistyksen alueyhdistykseksi riittää.

Suomen perheterapiayhdistys palauttaa vuosittain jäsenmaksua 5 euroa/yhdistyksen jäsenmaksun maksanut jäsen. Jäsenmaksupalautus tapahtuu alueyhdistyksen hakemuksesta tammikuussa. Hakemuksen liitteenä tulee olla alueyhdistyksen jäsenrekisteri.

Familjeterpiforeningen på Åland
Etelä-Suomi
Kaakkois-Suomi
Keski-Suomi