Ajankohtaista

Kelan uusin tiedote korvaa aiemmat ja sitä on muokattu 24.3.2020. Kela  suosittaa etäkuntoutuspalveluiden käyttöönottoa niissä kuntoutuspalveluissa, joissa se on mahdollista. Lue lisää linkistä:

Suomen perheterapiayhdistyksen vuosikokous siirtyy pidettäväksi myöhemmin. Tiedotamme asiasta lisää viikolla 14.

Suomen perheterapiayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous

28.3.2020 klo 11

Kokouksessa käsitellään Suomen perheterapiayhdistyksen säännöissä kevätkokoukselle määräämät asiat.
Yhdistyksen jäsenet tervetuloa!
Suomen perheterapiayhdistyksen johtokunta

Poikkeusolojen vuoksi työpaja tullaan siirtämään toiseen ajankohtaan.

Tiedotamme asiasta lisää lähiaikoina ja työpajaan ilmoittauneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Haluamme toimia Suomen hallituksen ohjeiden mukaan ja omalta osaltamme ehkäistä epidemian leviämistä.

Kiitos ymmärryksestä.

(Päivitetty 14.3.2020)

Tervetuloa Suomen perheterapiayhdistyksen ja Suomen pariterapiayhdistyksen vaikuttamistyöpajaan!

Luodaan keinoja ja materiaalia perhe- ja pariterapian tunnettuuden edistämiseksi ja näiden hoitomuotojen hyödyntämiseksi nykyistä laajemmin.

Aika: La 28.3.2020 klo 12.00 – 16.00

Paikka: Tampere, Työväenmuseo Verstas, Väinö Linnan aukio 8, Bertel-kokoustila

Ilmoittaudu 21.3.2020 mennessä anita.birstolin@perheterapiayhdistys.fi ja ilmoita erikoisruokavaliosta kahvitarjoilua varten. Ole nopea, sillä 50 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Jokaisen panos on tärkeä: juuri sinun mielipiteesi ja kokemuksesi ovat arvokkaita yhteisen päämäärän edistämiseksi!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Hakua Jyväskylän yliopiston perhe- ja pariterapiakoulutukseen on jatkettu 14.5.2020 saakka.

Hakuesite