Kokouskutsu

Yhdistyksen jäsenet lämpimästi tervetuloa mukaan Suomen perheterapiayhdistys ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Aika: 8.11.2019 klo 16.30

Paikka: ravintola White Lady, Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki.

Kokouksessa käsitellään Suomen perheterapiayhdistyksen säännöissä syyskokoukselle määräämät asiat, mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2020 sekä johtokunnan jäsenten valinta toimikaudelle 2020-2021.

Keskustelutilaisuus Systeemisessä lastensuojelussa toimiville perheterapeuteille!

Aika: perjantai 8.11.2019 klo 14-16

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00270 Helsinki

Aihe: THL:n kehittämispäällikkö Päivi Petrelius ja projektipäällikkö Nanna Miettunen keskustelemassa kanssamme perheterapeuttien roolista systeemisen lastensuojelun tiimeissä sekä erilaisista kansainvälisistä ja kansallisista systeemisen lastensuojelun toimintamalleista.

Sitovat ilmoittautumiset 4.11.2019 mennessä: anita.birstolin@perheterapiayhdistys.fi

MAINOS

Jyväskylässä on alkamassa vuonna 2020 perhe- ja paripsykoterapiakoulutus. Hakuesite alla olevassa linkissä:

hakuesite-ppt-jyvaskyla-2020.pdf

MAINOS

Perhe- ja paripsykoterapeuteille on alkamassa kouluttajakoulutus 2020 Espoossa, haku on parhaillaan käynnissä.

Lisätietoja tästä linkistä

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII